Доктор Куин Лечителката“ е един от първите западни сериали, излъчвани у нас,

...
Доктор Куин Лечителката“ е един от първите западни сериали, излъчвани у нас,
Коментари Харесай

30 години по-късно: Вижте как изглеждат главните герои от сериала Доктор Куин Лечителката

" Доктор Куин Лечителката “ е един от първите западни сериали, предавани у нас, които приковаха пред дребния екран дребни и огромни. Днес Sofia24.bg ще ви опише за американски медицински сериал, основан от Бет Съливан, който се излъчва от 1993 до 1998 година. 

Продукцията е един от първите сериали, добили огромна известност на здравна тема. Сюжетът се върти към доктор Микаела Куин, която след гибелта на своя татко и сътрудник, напуска родния си дом в Бостън в търсене на нови провокации и се открива в градчето Колорадо Спрингс. Младата дама, мечтае за нов дом и своя процедура, само че е посрещната враждебно и недоверчиво от локалните хора. Действието в сериала се развива след Гражданската война в Съединени американски щати през XIX век.

Постепенно, доказвайки своя професионализъм и положително сърце, тя печели доверието и уважението им. Сблъсква се с куп неприятности, естествени бедствия и епидемии, осиновява трите деца на своя близка другарка, само че до нея непроменяемо стои Съли, подготвен да я отбрани от всичко. Ролята на Доктор Микаела Куин се извършва от Джейн Сиймур, а ролята на Съли от Джо Ландо. Двамата се сприятеляват още преди началото на фотосите и остават извънредно близки и до през днешния ден. Причината е, че си харесват доста като фамилии, а и децата им се схващат. Джо Ландо със брачната половинка му Кристин и четирите им деца намират доста общи неща с Джейн Сиймур, тогавашния й брачен партньор Джеймс и близнаците им.

Джо Ландо може да се похвали, че е в листата на 50-те най-красиви хора в света и има купа за най-привлекателния ефирен артист.

" В негово лице имам едно от най-дългите си и скъпи другарства “, споделя Джейн Сиймур за Джо Ландо.

Джейн Сиймур е британско-американска актриса. Най-известна е с ролята си на доктор Микаела Куин в сериала " Д-р Куин Лечителката “. Носителка е на две награди " Еми " и два " Златни глобуса ", а също има и звезда на " Холивудската алея на славата ". През 2000 година ѝ е присъден Орден на Британската империя. 

Популярната актриса не се тормозила от старостта. 

" Нямам потребност да си поставям ботокс ", признава 72-годишната звезда. 

Тя е известна и с ролята си на Солитер. Това е едно от девойките на Бонд в " Живей, а другите да умрат ". Тогава в лентата Агент 007 се играе от Роджър Мур, а точно този филм я изстрелва на върха. А затвърждава статута си на звезда с присъединяване си в " Доктор Куин лечителката ". Тя е позната на феновете и от сериала " Методът Комински ". 

Джейн има лична линия шалове и бижута, а също по този начин е и дизайнер на мебели. От дребна тренира балет, въпреки че е  дюстабан. Освен това като дребна е имала проблем с говора. Колекционира пощенски марки. Обича да се гмурка в коралови рифове. Много обича кисели краставички. Тя е същински полиглот, тъй като приказва френски, холандски, испански, немски, италиански и маджарски.

Актрисата е майка на четири деца - Катрин, Шон, и на близнаците Джон и Кристофър. Наскоро звездата за първи път сподели новия си другар Джон Замбети, който е  музикант. В обявата тя призна, че в никакъв случай не е била по-щастлива. Преди да се залюби със Замбети, тя в продължение на девет години имаше връзка с филмовия продуцент Дейвид Грийн. Джейн има зад тила си над 100 кино лентата, четири развода, четири деца и шест внуци. На 67 години Джейн Сиймур се снима за Playboy и по този начин стана най-възрастната жена, заставала пред обектива на списанието.

Джейн Сиймур и Джо Ландо се снимаха преди година дружно във кино лентата " Коледна искра “. Двамата са работили дружно и в телевизионния филм " Perfectly Prudence “ (2011). Напоследък актьорите постоянно се появяват дружно, а Джейн драговолно споделя фотоси в обществените мрежи. Според осведомени, когато се снима " Доктор Куин Лечителката " звездите изживяват бурна любовна история освен пред камерите, само че и зад кадър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР